Hjem PERSONLIGT 9 TING JEG SKAL I DECEMBER

9 TING JEG SKAL I DECEMBER

af Frederikke Egel

Reklame for Sanex

… Og så blev det december. Jeg føler kun lige, at jeg har født Valdemar! Og det gjorde jeg altså d. 6. oktober. Så hvor faen er de sidste to måneder blevet af? Inden vi får set os om, så er december også gået, og så er vi i 2020!! Det er så vildt!

I øvrigt glæder jeg mig sygt meget til 2020. Men mere om det i et andet indlæg. December skal lige have min fulde opmærksomhed først: Valdemars første jul og Elviras 2 års fødselsdag <3

December plejer altid at være en dejlig, men også travl måned med lange to-do lister. Men udover de 1000 andre klassiske jule-ting såsom gaveindkøb, gaveindpakning, oppyntning, planlægning, forberedelse osv. er der også et par andre ting, jeg skal og vil i december. Og det er:

  1. Hygge og afstresse. Først og fremmest skal jeg ned i gear. De sidste par uger (og faktisk også den næste uge med) har været enormt travlt for mit vedkommende. Jeg har haft virkelig meget arbejde og mange kampagner, der er faldet oveni hinanden. Nogle kampagner var planlagt til at ligge nu her omkring Black Friday og jul, mens andre er blevet rykket eller udskudt, og så er de allesammen faldet lige oveni hinanden. Så oktober og november og også lidt ind i december har været alt, ALT for booket op. Det er selvfølgelig min egen fejl, men det har medført, at jeg har været ret kort for hovedet og lidt stresset. Og det har ikke været så sjovt for nogen herhjemme. Så planen er, at jeg fra i dag skal trække vejret dybt, stresse ned og sørge for, at december bliver en hyggelig måned. For min egen, for Marks og for mine børns skyld.
  2. Bestå mit 8-ugers tjek hos lægen. Jep. Den store eksamen i underlivets ve og vel var i dag. Ved mit 8-ugers tjek med Elvira fik jeg masser af ros og et “Hold da op”, da jordemoderen bad mig om at knibe. Det gjorde mig lidt stolt. Men det er også 2 år siden. Så jeg frygtede godt nok det her tjek, for alting føles betydeligt mere … hmm … løst? Kan man sige det sådan? Alt var dog fint, og hun roste min knibetræning. Og hub smilede sødt og lidt nysgerrigt, da jeg takkede nej til prævention… Så alt er godt 😉
  3. Prioritere tid til mig selv. Og med det mener jeg altså ikke den helt store tur med spa, massage og alt muligt andet dyrt og tidskrævende. Det har jeg slet ikke tid til 😉 Men jeg mener bare, at jeg skal huske lige at tage mig tiden til f.eks. at få et dejlig langt og varmt bad, hvor jeg kan få plejet mig selv, vasket ordenligt hår og barberet ben for første gang i år, uden at der står en tumling og banker på døren eller ligger en baby og kalder på mig. Jeg skynder mig nemlig altid i badet, men der er ikke engang så mange steps i min bad-rutine (den består lige nu af min Sanex Zero % shampoo, Poul Mitchell balsam og Sanex Zero % shower gel), så det burde kunne nåes indenfor rimelighedens grænser. Så jeg rent faktisk kan nyde det lidt. Det samme gør sig gældende med at få deo på (for en gang skyld) og få smurt kroppen ind i creme. Her plejer jeg at bruge Sanex Zero % Deo og deres Body & Face Cream om vinteren, da den er lidt mere fed i det. Den føles så lækker på og trænger hurtigt ind, så det vil sammenlagt ikke tage ret meget længere tid end mine normale bade. Jeg glemmer bare at prioritere det. Og nyde det.
  4. Afsløre noget. Noget jeg har holdt ‘hemmeligt’ i et par måneder, men som jeg glæder mig til at dele med jer omkring min lille business her. For det kommer forhåbentlig til at have betydning for jer også. Det er i hvert fald intentionen. Det er sådan set ikke fordi, jeg ikke vil fortælle det nu, men jeg skal bare lige have de sidste ting på plads, men det har altså noget med mit ‘bagland’ at gøre. Det kommer nemlig til at ændre sig. Og det er lidt en chance, jeg tager. Men det føles rigtigt!
  5. Afslutte noget. Noget der har fyldt enormt meget. Mark skal nemlig til et tjek – en sidste scanning – i forbindelse med sit ‘kræftforløb’, og vi håber selvfølgelig på rigtig gode beskeder. Der viste sig jo heldigvis ikke at være noget ved operationen, så det får vi forhåbentlig bare bekræftet ved denne sikkerhedsscanning. Derudover skal jeg også til et tjek – måske det allersidste tjek?! – ved SmileDesigns angående min Invisalign behandling. Det bliver også spændende. På en helt anden måde end Marks tjek, selvfølgelig.
  6. Påbegynde noget. Noget jeg brænder for. Det hænger sammen med det, jeg skal afsløre, og det hænger sammen med mit erhverv, min dagligdag og min måde at ‘arbejde’ på og inddrage jer i mit liv. Jeg vil nemlig gerne inddrage jer endnu mere og finde en god balance mellem mit reklame-indhold og mit almindelige indhold – selvom der jo i min optik ikke rigtig er forskel på det. Jeg har hjertet lige meget med i begge dele, og begge dele er lige naturligt for mig. Men jeg skal lige finde en balance, for jeg ved, at det ikke er alle, der ser lige så positivt på reklame-indhold som almindeligt. Det bliver godt.
  7. Fejre min lille, store datter. Elvira bliver 2 år nytårsdag. Shit, det er så vildt! 2 år! Åh, hun er så skøn, dejlig, begavet, glad, nysgerrig, betænksom, stædig, snedig og jeg kunne blive ved. Hun får sig noget af en måned, nu når hun begynder at forstå mere og mere.
  8. Se tilbage på et fantastisk år. Wow, hvor har 2019 været et vildt år! Der er sket så mange ting. Gode som mindre gode. Store som små. Private som arbejdsmæssige. Året har budt på alt fra flytning, Elviras start i vuggestue, min storesøsters og min egen fødsel, Marks sygdomsforløb til ‘små’ business-successer såsom mit årsambassadørskab for Sanex, mine mindre samarbejder samt en stor (økonomisk) beslutning. Det har været en vild rejse! Og jeg er sikker på, at 2020 bliver mindst lige så vild.
  9. Nyde min familie. Det her punkt vil jeg mene er en selvfølge, men det skulle lige med alligevel. For for dælen hvor skal jeg nyde min familie. Min egen lille familie herhjemme såvel som mine og Marks familiemedlemmer. Julen kan altså et eller andet magisk.

December er allerede godt i gang, og jeg håber, at I har en masse dejlige og hyggelige planer med jeres nære i denne måned. Det har jeg!

You may also like

1 kommentar

VenterPaaVinBlog 3. december 2019 - 11:22

Hyggelige planer – og gode prioriteringer. Håber I får en dejlig fejring af den lille store 😀
Jeg elsker altid at læse andres månedsliste, ligeså meget som jeg elsker at skrive min egen.

– A

Svar

Skriv en kommentar