Hjem SAMARBEJDER EN SNAK OM … LIDL LIPILUS BLEER

EN SNAK OM … LIDL LIPILUS BLEER

af Frederikke Egel

Annonce for Lidl

Tilbage i september måned var jeg, som et led i mit samarbejde med Lidl, forbi en af deres butikker for at få handlet ind og gjort klar til Valdemars ankomst en lille måneds tid senere (se videoen og højgravide mig lige her). Som I kan se i videoen, så gik jeg ikke tomhændet derfra. Langt fra. Nogen vil måske endda mene, at det tog lidt overhånd…

Men til mit forsvar, så har vi (desværre) ikke en Lild i Ørestaden (endnu), så når jeg endelig kommer i nærheden af en (der er heldigvis en tæt på begge mine søstre på henholdsvis Østerbro og Frederiksberg), så ripper jeg butikken for bleer, vådservietter, smoothies og des lige. I ved jo, at jeg er jævnt glad for mere eller mindre alle Lidl Lupilu produkterne, og det samme er Elvira, så der holder vi os altså ikke tilbage. Især ikke når det kommer til deres bleer – det ér og bliver en favorit herhjemme.

Jeg, eller måske nærmere Elvira, har efterhånden prøvet alle bleer, der er på markedet. Dyre som billige. Store som små. Gode som dårlige. Ej, ærlig talt så har vi faktisk ikke prøvet nogen, der var decideret dårlige. Men vi har prøvet nogen, der ikke slutter lige så tæt om lår og mave på ungerne, som Lidl Lupilus gør. Og det har uden lige medført lidt flere uheld. Særlig om natten hos Elvira, hvor bleen bliver godt fyldt, og om dagen hos Valdemar, når al min dejlige modermælk bliver serveret i pæneste remouladeform. Og så skal bleen altså helst gerne holde tæt!! Haha. Det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn og fra brand til brand, og det er bare med at prøve sig frem, men herhjemme fungerer Lidl Lupilus godt. For både Elvira og Valdemar. Og det er der flere grunde til …

Men der er flere grunde til, at Lidl Lupilus bleer fungerer for os. For de har nemlige nogle super gode specifikationer – Hvem havde troet, at de nogensinde skulle gå op i det? ;). Lidt mere uddybende forklaret:

 • Magical Tubes: Hver ble indeholder 3 absorberende kanaler (de såkaldte Magical Tubes), som fordeler væsken jævnt ud i bleen for at undgå lækage. De kan ikke ses eller mærkes, men ligger inde i bleen. Mega smart!
 • Våd indikator: Bleerne i str. 1 og 2 har begge ‘den gule streg’/våd indikator, der skifter fra gul til blå, når baby har tisset. På den måde er det nemmere at holde øje med, om bleen er fyldt (og hvor meget den er fyldt), uden at man skal mærke eller kigge efter. Det var en kæmpe hjælp til os, da vi fik Elvira. Vi anede intet om, hvornår en ble var ‘tung’ eller ‘fyldt’. Og her anden gang med Valdemar havde vi allerede glemt, hvordan de små bleer føltes, når de var skifteklar. Vi var jo vant til store, tunge bleer med Elvira. Haha.
 • Allergivenlige: ALLE Lidl Lupilu bleer har Svanemærket og Astma & Allergi Danmarks Blå Krans.
 • Blebukser: Str. 5 og str. 6 kommer i blebukser, som nemt kan trækkes op som almindelige underbukser. De sidder skide godt på kroppen og er super gode til aktive børn. Vi har ligeledes brugt dem på stranden om sommeren, når Elvira har rendt rundt og leget mere eller mindre nøgen, fordi elastikken lukker lidt tættere til end almindelige bleer. Normalt hjælper bodies eller tøj med at holde bleen lidt på plads, men det er svært, når ungen elsker at være nøgen. 😉
 • Alle størrelser:
  • Newborn (str. 1) + Mini (str. 2) har ekstra elastiske ærmer, som giver optimal pasform, overlappende tætningstrimler og lækagebarrierer, som sikrer, at de holder tæt, en våd indikator, så man ikke behøver at åbne bleen for at tjekke, om baby har tisset, og de er super bløde og åndbare.
  • Medi (str. 3) + maxi (str. 4) + junior (str. 5) + XL (str. 6) er alle tynde i materialet, men har høj komfort. De har god sugeevne takket været de magical tubes samt det ekstra tørringslag, som styrer fugt, samt hudvenlig fleece, der gør, bleerne forbliver bløde, åndbare og milde mod huden. Bleerne er udstyret med elastiske komfortmanchetter, så de altid sidder perfekt på ens barn, og så er de ekstra fleksible, så ens barn oplever høj bevægelsesfrihed.
  • Active Pants junior (str. 5) + Active Pants XL (str. 6) kommer som en ‘underbuks’, der slutter ekstra godt til om ens barns krop. De er udviklet for at give maksimal bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med sugeevne, skånsomhed, åndbarhed etc. De er super nemme at påføre, da de bare trækkes på som almindelige underbukser, og så kan man sprætte dem op i siderne, når ens barn skal skiftes.
 • Priser:
  • Str. 1 (2-5 kg): 21,25 kr. for 24 stk. = 0,88 kr. pr. stk.
  • Str. 2 (3-6 kg): 37,25 kr. for 42 stk. = 0,88 kr. pr. stk.
  • Str. 3 (5-9 kg): 49,95 kr. for 56 stk. = 0,89 kr. pr. stk.
  • Str. 4 (7-18 kg): 53,50 kr. for 50 stk. = 1,07 kr. pr. stk.
  • Str. 5 (11-25 kg): 53,50 kr. for 44 stk. = 1,21 kr. pr. stk.
  • Str. 5 blebuks (15 kg): 33,25 kr. for 20 stk. = 1,66 kr. pr. stk.
  • Str. 6 (13-16 kg): 40,50 kr. for 30 stk. = 1,35 kr. pr. stk.
  • Str. 6 blebuks (16+ kg): 31,95 kg for 18 stk. = 1,77 kr. pr. stk.

Som førstegangsmor er det lidt af en jungle at finde frem til, hvad der fungerer for en, og hvis du er garvet mor, så har du sikkert allerede en favorit. Men vi er endnu ikke faldet over en ble, der sidder lige så godt og suger lige så godt som dem fra Lidl Lupilu. Så dem vil jeg altså give min varmeste anbefaling, hvis du har mod på at prøve dem af.

You may also like

2 kommentarer

Sus 4. december 2019 - 23:37

Vi ELSKER virkelig også Lidls bleer! 🙂

Svar
Mie 5. december 2019 - 7:27

Herhjemme er det også kun bleer fra Lidl 👍 Har prøvet en del andre men vi vender altid tilbage til Lidl. Og oplever minimalt antal uheld..

Svar

Skriv en kommentar