Hjem RANDOM ELVIRAS ØNSKELISTE 2019 + INSPIRATION TIL 2-ÅRIGE

ELVIRAS ØNSKELISTE 2019 + INSPIRATION TIL 2-ÅRIGE

af Frederikke Egel

Reklamelinks er markeret med *

1. Magformers 2. Hama Maxi Perler* 3. Rutsjebane 4. Vildkatten brætspil* 5. Stiftmosaik* 6. Modellervoks* 7. Paw Patrol drikkedunk og alt muligt andet* 8. Gurli Gris sæt og alt muligt andet* 9. Løbecykel* 10. Gonge balancebane 11. 3-i-1 Legetunnel 12. Dukkehus* 13. Gurli Gris magnetbog* 14. Lotte & Totte*

Læs også: Elviras ønskeliste for 2018 (da hun var knap 1 år gammel) her.

December er og vil altid være helt særlig (og enormt dyrt) for os. For ikke nok med at det er jul, og der både skal forkæles med små gaver og overraskelser i løbet af måneden og på selve juleaften, så har Elvira jo også fødselsdag d. 31/12. Så hun skal også fejres dér. Og i år er det hendes 2 års fødselsdag. En stor dag!

Præcis som med Elviras ønskeliste sidste år, så har vi skrevet nogle ønsker på, der er i begge ender af skalaen. Der er både nogle små og ret prisvenlige ting, og så er der nogle lidt dyrere ting. Tingene i den dyre ende er mest på som inspiration til, hvad man kan give tilskud til, hvis man ikke lige ved, hvad man skal give i gave. Derudover har hun/vi ønsket os tilskud til årskort til Tivoli og Zoo.

Nedenfor har jeg samlet en liste med flere bud på, hvad man ellers kan ønske sig i alderen 1-3 år – blandt andet de ting I var så søde at dele med mig på IG. Der er vildt mange gode bud, så jeg håber, at I kan finde inspiration til selv at fylde på jeres ungers ønskelister. Hvis I synes, der mangler nogle gode idéer, så smid dem endelig i kommentarfeltet.

GODE GAVEIDÉER 1-3 ÅR:

You may also like

1 kommentar

Michelle 6. december 2019 - 4:19

Link #3 virker ikke. Den til rutsjebanen 🙂

Svar

Skriv en kommentar