Hjem PERSONLIGT EN NY BEGYNDELSE

EN NY BEGYNDELSE

af Frederikke Egel


Forleden skrev jeg et indlæg om 9 ting jeg skal og vil her i december. Det ene af punkterne var, at jeg havde en nyhed at dele med jer (punkt 4 her). Det er måske en større nyhed for mig, end det er for jer, men det betyder ret meget for mig, så ligesom med så meget andet på mine kanaler, vil jeg gerne tage jer lidt med hele vejen rundt. Også når det kommer til det, der foregår bagom det hele.

Jeg har det sidste års tid ligget som influent hos Bloggers Delight, hvilket jeg har været glad for. Det er gået super godt, og jeg har, sammen med de super seje og dygtige sælgere, der sidder derinde, fået stablet nogle fede samarbejder på benene. Så jeg er rigtig glad for min tid hos BD.

Men jeg har også længe kunne mærke, at jeg har ville noget lidt andet med mine kanaler. Det kunne jeg allerede mærke for et par år siden, hvor jeg lå solo. Dengang stod jeg for alt omkring min business selv; hjemmeside, domæne og teknik, kontakt med kunder, møder, forhandlinger, forberedelser, udarbejdelse af al content, dialog med følgere og læsere, afrapportering, faktura, kundetilfredshed osv. osv. Alt det stod jeg for, mens jeg var gravid, derefter nybagt mor og så på barsel med Elvira.. Det var en vanvittig periode! Den dag i dag forstår jeg ikke, hvordan jeg kunne gøre det. Og jeg kan da også godt huske, at jeg syntes, at det var enormt hårdt.

Jeg gik længe og drømte om at få en agent, som kunne tage over på nogle af opgaverne, så jeg kunne fokusere på det, som jeg virkelig elsker – at lave indhold og dele min hverdag med jer. Jeg drømte om at få en, jeg kunne arbejde tæt og personligt sammen med, så vi sammen kunne rykke noget. Men jeg vidste ikke, hvem jeg skulle hive fat i. Så jeg gjorde det bare selv.

Men NU har jeg fundet hende! Og jeg har endda fundet flere end bare én!

Fra januar 2020 går jeg nemlig sammen med 4 andre piger og bliver en del af vores eget lille bureau, der hedder Social Brand Lab. Det kommer til at bestå af Sofie, Ane, Mette og jeg og så med Camilla i spidsen. Jeg glæder mig så meget til at starte på en frisk med noget, jeg længe har ville! Det føles helt rigtigt for mig! Og alle pigerne er skide dejlige, seje, dygtige, søde, inspirerende, modige, gode at sparre med, og nogen jeg kommer rigtig godt ud af det med. Det samme gælder Camilla. Hun er virkelig sej! Og jeg er mega stolt af det arbejde, hun allerede har lavet for mig ift. 2020. Så jeg er sikker på, at det er den helt rigtige beslutning for mig, og at 2020 kommer til at blive så godt!

Hvad kommer det så til at betyde for jer? Egentlig kommer det ikke til at betyde så meget for jer. Jeg håber jo, at I følger med, fordi I godt kan lide at være her, og jeg har som sådan ikke tænkt mig at lave de helt store ændringer, fordi jeg elsker det, jeg laver, og måden jeg gør det på. Jeg er nemlig så meget mig selv, som jeg overhovedet kan være. Men målet er helt klart, at der skal komme en bedre balance i mit indhold. Der skal være mindre reklame. Ikke fordi jeg ikke kan lide eller ikke vil lave reklame, for det synes jeg faktisk er en mega fed del af det – dels fordi det giver mig brød på bordet og betaler mine regninger, men også fordi det er super inspirerende at arbejde sammen med de forskellige brands. Og det er en fed følelse at kunne videreformidle noget, som jeg tror, at I får glæde og gavn af. Men der skal bare ikke være så meget af det, som der har været det sidste (desværre lange) stykke tid. Og når der så endelig er reklamer, så skal det fandme være fedt. Og gennemarbejdet. Og anderledes. Det er i hvert fald målet!

Så summa summarum er, at alt herfra (formentlig) kun vil blive bedre. Mere indhold, færre, men bedre kampagner, mere tid til at lave Youtubevideoer og IGTV, mere tid til at interagere med jer, lave anderledes og sjovt indhold osv. Jeg glæder mig allerede så meget! Og jeg håber, at I bliver hængende og følger med. Og hvis ikke I gør det, så fair nok. Vi ses forhåbentligt igen

Skulle I have noget på hjerte ift. fremtiden, er I meget velkomne til at skrive en kommentar. Det kan være med alt fra konstruktiv feedback til idéer til indlæg eller et par ord om, hvad I godt kan lide og hvad I gerne vil se mere af? Alle indspark er velkomne.

You may also like

Skriv en kommentar