Hjem RANDOM VALDEMARS ØNSKELISTE 2019 + INSPIRATION TIL BABY 0-6 MDR

VALDEMARS ØNSKELISTE 2019 + INSPIRATION TIL BABY 0-6 MDR

af Frederikke Egel

Reklamelinks er markeret med *

1. Mine første 100 ord* 2. Sansebolde* 3. Badespejle 4. Hagesmæk* 5. Gonge Mini Top* 6. Navnesutter* 7. Stabelklodser* 8. Sanselegetøj* 9. Pixibøger* 10. Talende bamse 11. Vimpel* 12. Bideting* 13. Min Store Sansebog*

Læs også: Inspiration til ønskeliste for 0-12 mdr.

Læs også: Inspiration til ønskeliste for 1-3 år

Lige på falderebet vil jeg dele Valdemars ønskeliste samt en liste med en masse gode bud på ønsker for 0-6 mdr. baby. Vi har allerede en del af de ting på listen, men ellers havde det været oplagt at ønske sig ting som nedestående. Jeg håber, I kan få noget inspiration. Listen kan jo også sagtens bruges til gaver til babyshower, barnedåb, fødselsdage osv.

Synes I, der mangler noget på listen? Så skriv det i kommentarfeltet! Så smider jeg det ind, så det hele er samlet.

GODE GAVEIDÉER 0-6 MDR:

You may also like

Skriv en kommentar