Hjem PERSONLIGT ÅRET DER GIK 2019

ÅRET DER GIK 2019

af Frederikke Egel

Annonce for Sanex

Læs om året der gik 2016 her, 2017 her, 2018 her.

Wow! Det er det første ord, jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker tilbage på 2019! WOW, hvor har det været et vildt år! På godt og ondt. Heldigvis allermest godt! Der er sket så meget på alle fronter af mit liv, og jeg har virkelig rykket mig meget som person. En udvikling jeg er meget glad for og stolt over. Ligeledes er jeg meget glad for og stolt over dér, hvor jeg er både privat og arbejdsmæssigt. De to ting går ret meget hånd i hånd som selvstændig (endnu mere når man er selvstændig på barsel), og det er en balance, jeg stadig arbejder på at finde, men jeg er et godt sted, og jeg glæder mig til 2020.

Men først, lad os lige kigge på 2019:

I januar lagde jeg ud med at dele et nyt samarbejde med jer. Jeg var blevet ambassadør for Sanex i 2019, hvilket jeg var/er mega stolt af. Jeg har i mange år brugt produkter fra Sanex, og det er nogle gode, prisvenlige hverdagsprodukter, der passer godt til mit liv lige nu, så det gav super god mening både for mig som person og som brand. Det er i løbet af året blevet til både indlæg, lanceringer, sjove oplevelser og en masse forkælelse og giveaways til jer også. Det har været super fedt, synes jeg!

Januar blev også måneden, hvor vi offentliggjorde, at vi havde købt en ny bolig. Efter at have jagtet hus i det meste af 2018 (det kan I læse mere om i Året Der Gik for 2018 her) uden at finde præcis dét hus, vi drømte om, blev vi enige om at udvide søgefeltet til lejligheder, så vi kunne tage et mellemstop, inden vi rykkede endeligt i hus. Her er vi kommet rigtigt godt på plads, omend husdrømmen stadig spøger. Mark og jeg kunne også fejre, at vi havde været sammen i 7 år. 7-års krisen har ikke ramt os (endnu), så vi lever stadig højt på kærligheden til hinanden, selvom den er lidt mere hverdagsagtig end i de første par år. 😉 Og når ja, så var januar også måneden, hvor jeg blev gravid igen, skulle det senere vise sig.

I februar delte jeg et indlæg med billederne fra salgsannoncen af lejligheden. Da vi overtog lejligheden i midten af måneden, besluttede vi at give den en make-over, så vi fik ordnet gulve, vægge, lofter og badeværelse. Vi skulle i mellemtiden flytte ud af vores egen lejlighed, så vi måtte hjem på sofaen hos min svigermor i 14-dages tid. Det var en lidt kaotisk tid at flytte væk fra Ørestaden, fordi Elvira var startet i vuggestue. Jeg kan huske, at jeg var ret bekymret for både at skulle starte i institution og flytte samtidig. Elvira tog det dog flot. Hun var heldigvis selv gået fra 2 til 1 lur en måneds tid forinden, så hendes rutiner passede godt til vuggestuens. Nu skulle hun bare vænne sig til at skulle ‘passes’ af andre. Vi skulle nok sørge for, at det nye hjem føltes som hjem!

I marts var vi i fuld gang med renovere lejligheden, og da vi flyttede ind, skrev jeg et indlæg om at føle sig hjemme. For det havde jeg ikke gjort i noget tid. Da den gamle lejlighed først var solgt, var der ligesom en udløbsdato på, så det blev mere og mere upersonligt at bo der. Også selvom jeg elskede den lejlighed. Men nu skulle vi starte på en frisk. Jeg brugte meget tid på at finde ud af, hvordan vi gerne ville have vores stue. Elviras værelse fik også en overhaling med den sejeste glimmermaling. Og så begyndte jeg at udfase natteamning. Det resulterede i en uge på sofaen. Godt vi trods alt havde en sofa 😉

April var en ret særlig måned for os. Vi offentliggjorde nemlig, at vi skulle være forældre igen. At vi ventede os, hvad der skulle vise sig at være, lille Valdemar ❤Det var så stort! Men endnu større var, at vi få uger forinden havde fået at vide, at min søster også var gravid og ventede sig. Med termin blot en måned før mig! Det var så surrealistisk og fantastisk! Vi var til kønsscanning og fik at vide, at vi ventede os en lille dreng, så nu gik jagten på børnenavne ind! Min søster kendte ikke kønnet på deres barn, så de arbejdede i begge navne. Så spændende! Sanex lancerede også i denne måned deres nye Micellar produkter, som jeg havde brugt et par uger på at teste. De får stadig i dag en varm anbefaling! Derudover kørte hele min familie og jeg til Berlin på en lille mini-ferie. Vi kørte i 8 timer, så jeg skrev dette indlæg om, hvordan det var at køre med et køresygt barn. Og så var det også måneden, hvor jeg stoppede med at amme Elvira… Min lille pige. Pludselig ville hun bare ikke mere. Det føltes så mærkeligt!

I maj begyndte maven for alvor at vokse, og jeg mærkede de første spark. Jeg delte også en video fra de første par uger, hvor det kun var vores nærmeste, der vidste, at jeg var gravid. Gad vide om jeg nogensinde kommer tilbage til den krop? Og så efterspurgte jeg inspiration til drengenavne. Og apropos inspiration, så startede jeg også mit eget lille hjertebarn @preggooftheday op. Noget som blev taget enormt godt imod. Jeg ville ønske, jeg havde mere tid til at give det projekt kærlighed. For jeg manglede virkelig selv noget lignende i begge mine graviditeter. Vores lejlighed tog også mere og mere form, og vores badeværelse stod nu for tur. Noget andet der stod for tur var vores forældrerolle. Den blev sat lidt på prøve.

I juni havde jeg fødselsdag og blev flotte 26 år. Jeg glemte helt at planlægge en fødselsdag for mig selv, så det blev bare lidt hygge med familien og de nærmeste. I stor kontrast til det lykkelige moment, fik jeg også et stort chok, da jeg fik kørt mig selv op omkring en knude, jeg fandt på min hals. Midt i min lykke over at have Elvira og være gravid med Valdemar, blev jeg simpelthen så bange for at miste alt det. Heldigvis var der ingenting. Det skulle dog vise sig ikke været det sidste chok i 2019. 30. juni fik vi nemlig endnu et chok, da min søster, 8 uger før termin, gik i fødsel og fødte min lille niece Merle. ❤

Juli gik med at besøge min søster, svoger og Merle på hospitalet, så bloggen stod ret stille. Men vi kom nærmere en liste med navne til lillebror. Og så skulle Elvira tilbage i vuggestuen, hvilket ikke var så sjovt.

August var en begivenhedsrig måned. Vi måtte forbi fødemodtagelsen, jeg var ude og skyde kampagnefilm, jeg blev overrasket med babyshower, vi ramte en måned til termin, og så var jeg vært på mit første event. Som ambassadør for Sanex. Det var en fed oplevelse. Og en vild følelse at skulle stå for ansvaret og forventninger omkring sådan et arrangement. Mega nervepirrende! Men det var en mega god dag, og alt gik så godt. Jeg stod selv for gæstelisten, så jeg havde inviteret en flok piger, som jeg vidste selv ville være glade for Sanex og ligeledes omvendt. Og det ramte plet! Det kan I se meget mere om her.

I september offentliggjorde vi lillebrors navn. Spoiler; I kender det vidst nok nu 😉 Derudover kom vi videre med planlægning af vores bryllup. Endelig. Lokation, dato, kirke og bryllupsplanlæggere er på plads. Så langt så godt! Ooog så ramte vi terminsdatoen. Men ingen baby.

Oktober kom. Stadig ingen baby. Så jeg fik skrevet lidt tanker ned omkring mine forventninger til amning samt mine tanker omkring kroppen som gravid og alle de forandringer, der medfølger. Alt imens jeg udadtil fokuserede på min graviditet, så kæmpede vi en kamp hjemme på privatfronten. Med mit livs største chok. Noget der stadig sikker dybt i mig. Og Mark for den sags skyld. Det var virkelig hårdt. Men vi fik de bedste nyheder nogensinde og få dage efter kom Valdemar til verden. En helt perfekt skabning, der kom på et helt perfekt tidspunkt. De første 3 uger gik med ham, og det var (og er) over al forventning. Noget andet der gik over al forventning var min indsamling til lige netop Kræftens Bekæmpelse. Sanex og jeg samlede 5700kr ind sidste år, så det satte vi os for, at vi også ville i år. Jeg forhøjede tallet en smule og sagde til Sanex, at jeg ville gå efter 10.000kr. Det var højt sat, og jeg var mega nervøs for at skuffe dem. Især da vi efter de første par dage kun havde indsamlet 4500kr. Men pludselig tog det fart, og bidragene strømmede ind. Det var den fedeste følelse! Og vi endte på mere end 19.000kr! Takket været jer! Jeg var såååå stolt!

November gik alt for hurtigt. Barsel og en travl måned i mit erhverv er en farlig kombi. Haha. Men jeg fik da delt et indlæg med et rigtig godt råd mod luft i maven til både mor og baby, hvis man døjer med det. Og så skulle jeg for alvor prøve kræfter med livet som mor til to, da Valdemar og jeg alene skulle ned og hente Elvira.

Og så kom december. Skønne december. En travl, men hyggelig måned. Der var særligt 9 ting jeg skulle/ville i december, så de fik dedikeret et indlæg til sig. Og det var faktisk meget rart at nedskriv sin kalender og forventninger på den måde. Det forpligter på en måde. Haha. Alle punkter blev heldigvis opfyldt, kan jeg her på den anden side konkludere. Så det er jo ret godt. Jeg fandt endda også tid til at lave et indlæg med Valdemars ønskeliste og idéer til babyønsker samt Elviras ønskeliste og idéer til tumlingeønsker. Derudover offentliggjorde jeg også en stor beslutning, som jeg har truffet sammen med en flok dejlige damer. Nemlig at gå sammen i et netværk, hvor vi kun er få piger med samme agent. Dét skal nok blive retti’ retti’ godt. Dét glæder jeg mig i hvert fald til!

2019 har været et magisk og fantastisk år, og jeg glæder mig så meget til 2020. Jeg glæder mig til at finde en balance i mit arbejds- og privatliv, og så glæder jeg mig til at lave en masse fed indhold til jer. Både her på bloggen, på Instagram og på Youtube. Men nu runder vi lige året af med Elviras 2-års fødselsdag på tirsdag d. 31/12. Tænk, at min lille pige bliver 2 år! Hurraaa

You may also like

Skriv en kommentar