Hjem SKØNHED SÅDAN FARVER JEG MINE BRYN DERHJEMME

SÅDAN FARVER JEG MINE BRYN DERHJEMME

af Frederikke Egel

Reklame for Cocopanda

KODEN ‘10FEBFRED’ GIVER 10% RABAT PÅ ALT (INKL. UDSALGSVARER) HOS COCOPANDA eller KODEN ‘FRIF’ GIVER FRI FRAGT HOS COCOPANDA

Koderne gælder indtil d. 14/2. Der kan bruges én kode pr. kunde/ordre, så tjek om de 10% rabat er bedre end gratis fragt eller omvendt (hvis du køber over 399kr, så er der automatisk gratis fragt)


Lad og snakke bryn. Det er et hedt emne, kan jeg fornemme på alle de spørgsmål, jeg løbende modtager omkring de produkter, jeg bruger til at farve mine bryn. Jeg har tidligere delt lidt omkring min hjemme-farvning af bryn (her og her), men nu har jeg ændret en smule i min ‘rutine’, så i samarbejde med Cocopanda, hvorfra jeg køber produkterne, vil jeg lige dedikere et indlæg til emnet.

På før-billedet ovenover har jeg ikke farvet bryn i 1,5 måned. Så det er altså mine helt naturlige bryn. På efter-billedet har jeg ladet farven sidde i 15 minutter og se lige en forskel! Det er helt vildt, så meget det ‘pynter’ at få lidt farve på brynene, synes jeg! Der er stadig lidt overskudsfarve på huden nogle steder, men det går væk i løbet af et par timer eller ved næste ansigtsvask. Et lille tip er også at smøre vaseline på huden rundt om brynene, for så sætter farven sig ikke. Det fik jeg desværre ikke lige gjort (tid til) denne gang.

Nu må I ikke blive forskrækkede over skovsneglene herunder, men her kan I se processen 😉

1. HER & HER 2. HER 3. HER (Husk at brug en af rabatkoderne fra toppen af indlægget for at spare lidt skejser)

De her 4 produkter er alt, hvad jeg bruger. Til at starte med brugte jeg kun den brune farve, nr. 3, men jeg syntes, at den havde et lidt for rødligt/kastanjebrunt skær til mit lyse hår, så nu blander jeg den op med nr. 1 for at få en lidt køligere og mørkere farve, og det fungerer ret godt, synes jeg.

  • Jeg bruger ca. 1 cm af hver farve (så 2 cm i alt) og blander sammen med 5-10 dråber af Oxidant cremen (afhænger lidt af hvor flydende man ønsker farven/produktet, som man påfører). Cremen skal man købe med, da det er dén, der aktiverer farven i produktet. Uden den giver farverne ikke resultat på hårene. Så man skal bruge begge produkter sammen.
  • Der medfølger sådan en lille plastikapplikator, men jeg synes ikke, den er særlig god til at påføre farven på brynene, så jeg bruger den til at blande det hele sammen, og så har jeg købt en billig brynpensel, som jeg påfører farven med, så den ligger helt skarpt og rammer alle hårene mere præcist.
  • Jeg lader farven sidde på i ca. 15 minutter og så renser jeg af med en vådserviet eller vatrondel.

Det er lidt angstprovokerende første gang, men derefter er det super lige til. Når man først lige har prøvet det et par gange, så er det en nem og billige måde at give sine bryn en make-over derhjemme. Så slipper man også for at skulle tegne sine bryn op hver dag 😉 #win Farven holder i et par uger, og der er ca. til 30 behandlinger i sådan en tube, så det vil altså sige 60 behandlinger, hvis I blander to farver, som jeg gør.

Refectocil farverne, der lige nu er sat ned til 36kr pr. stk, og cremen, der er sat ned til 51kr lige nu, bliver yderligere 10% billigere med min rabatkode 10FEBFRED. Penslen er også sat ned til 33kr lige nu. Min rabatkode gælder på alle produkter – også nedsatte – men hvis I får mere rabat ved at spare fragten, så kan I bruge koden FRIF, der giver fri fragt i stedet for. Man kan dog kun bruge én kode pr. kunde.

Jeg håber, I har mod på at prøve det af selv. Jeg er i hvert fald mega glad for resultatet. Og hvis jeg kan finde ud af det, så kan du i hvert fald også! 😀 Du kan finde alle produkterne og se mine favoritter hos Cocopanda her.

Pssst: Cocopanda har lavet to deals på to af mine favoritprodukter: Hvis I køber 2 produkter fra Burts Bee’s får I en gratis gave med (Burts Bee’s Pomegranate Á La Granade) her. Og hvis I køber 2 produkter fra Anastasia Beverly Hills får I også en gratis gave med (Anastasias Clear Brow Gel mini 2,5 ml) her.

You may also like

Skriv en kommentar