Hjem PERSONLIGT EN (SLAGS) MINI-FERIE

EN (SLAGS) MINI-FERIE

af Frederikke Egel

God mandag morgen venner. Så starter en ny uge. En uge med vinterferie for mange, går jeg ud fra? Har I hyggelige planer? 🙂

Min uge starter på bedste og roligste vis. Vi har nemlig besøg af mine forældre, som, når de er i København, oftest bor her hos os, fordi vi har gæsteværelse med gæsteseng. Og flest børn. Så vi kan godt bruge de ekstra hænder 😉

I sidste uge, fra onsdag til torsdag, var Mark på forretningstur til Sverige, så jeg så mit snit til at give Elvira et par fridage og samtidig score mig tid med de der føromtalte ‘ekstra hænder’, så jeg tog ungerne med hjem til mine forældre på Fyn fra onsdag til fredag, og fredag efter arbejde kørte mine forældre så med den anden vej for at tilbringe weekenden i København med os og mine søstre. Det har været nogle dejlige dage for os alle. Især for Elvira, kan jeg mærke. Hun har virkelig blomstret og nydt at være så meget sammen med familien og få lidt fri fra vuggestuen uden det har været på grund af sygdom. Så jeg er virkelig glad for, at jeg tog beslutningen om at holde en forlænget weekend med ungerne.

Weekenden har budt på familiedans i Absalon Kirken, Tivoli, lange gåture, god mad, alt for meget slik og generelt bare familiehygge og ro. Det har været skønt!

Mine forældre tager hjem igen senere i dag, så vi holder Elvira hjemme fra vugger i dag, har en hyggelig og helt rolig morgen og ser på, hvad dagen bringer. I morgen er det så tilbage til hverdagen for os alle. Vi har ikke vinterferie eller nogle specielle planer denne uge, så den står på vuggestue, arbejde og barsel. Og praktiske ting. Vi har en lang to-do liste med gøremål i forhold til den forestående barnedåb, vores bryllup, jeg har nogle kampagner, jeg skal have skudt billeder og forberedt indhold, og så trænger hjemmet til en overhaling. Altså rengøringsmæssigt. Desværre ikke indretningsmæssigt.

Jeg håber, at I får en skøn uge. Hvad skal I lave?

You may also like

Skriv en kommentar