Hjem Ikke-kategoriseret VI GEMMER OS PÅ FYN

VI GEMMER OS PÅ FYN

af Frederikke Egel

… i et desperat forsøg på at kede os så lidt som muligt, få det bedste ud af situationen og samtidig gribe en gylden mulighed for at være sammen med familien, er vi stukket af til Fyn, hjem til mine forældre, hvor vi skal være de næste par dage/uger (?!). Her kan vi lidt nemmere finde på noget at lave, fordi vi har haven, havet og skoven lige ved siden af, hvor vi kan udfolde os uden at komme for tæt på andre. Samtidig med det er der selvfølgelig også dén lille fordel, at der er flere hænder til hjælp, når Mark eller jeg skal arbejde, og der er flere til at underholde. Det er jo aldrig helt skidt 😉

Vi ankom i går og nåede en god og frisk gåtur, inden vi satte os til bords. Derefter gik vi tidligt til køjs, og jeg fik en virkelig god nats søvn. 2 amninger. Måske 3. Jeg husker det ikke helt. Og her til morgen tog Mark og mine forældre ungerne, så jeg først vågnede 7.30. Jeg tror, at vi alle (i hvert fald jeg) på en eller anden måde havde brug for at komme tidligt i seng, koble af og komme lidt på afstand af situationen. Det hele er så mærkeligt. Uvirkeligt. Og lidt uforståeligt. Bliver det værre? I så fald, hvor meget værre? Har vi nået toppen? Skal vi være (mere) bange? Hvor længe varer det? Hvor tæt på én selv kommer det? Er det overhovedet så slemt, som det lyder? Er alt normalt om 14 dage? Der er mange spørgsmål. Men ingen at dem kan blive besvaret. Så vi må bare afvente..


I dag har været en rigtig god og hyggelig dag. Min søster, niece og svoger ankom også i går, så vi har været sammen allesammen i dag. På lidt forskellige måder. Drengene har været ude og løbe og ordnet biler og have, mens vi piger har hygget med børnene, og jeg har arbejdet en smule.

Vi aner ikke, hvad planerne er de næste par dage eller uger, så vi tager en dag af gangen, men heldigvis kan vi være sammen og passe på hinanden sammen. Vi er alle meget obs på at vaske hænder og beskytte os, særligt når vi er ude. Der er ikke rigtig nogen af os, der som sådan er i risikogruppen, men derfor skal vi passe på os selv for andres skyld. Så smittekæden ikke bliver holdt ved lige. Jeg håber, I gør det samme. Og jeg håber, at I og jeres nære, trods omstændighederne, har det godt og får det godt de næste par uger!

You may also like

Skriv en kommentar