Hjem BOLIG VI FÅR DET BEDSTE UD AF SITUATIONEN

VI FÅR DET BEDSTE UD AF SITUATIONEN

af Frederikke Egel

Reklame for Desenio

Koden ‘Egel30’ giver 30% rabat på alt hos Desenio* til og med d. 23/4-2020
*gælder ikke rammer, handpicked eller personlige plakater

Dagen efter, at Danmark blev lukket ned, pakkede Mark og jeg ungerne og kørte hjem til mine forældre på Fyn, hvor vi ville blive, indtil Danmark åbnede op igen. Vi troede, at det ville ske 14 dage senere, but here we are – 5 uger er gået, og vi er her stadig. Haha. Opholdet har været kort afbrudt denne weekend, hvor vi har været hjemme for lige at tjekke til lejligheden. Vi har venner til at komme og kigge, lufte ud og vande planter, mens vi er væk, men vi trængte lige til selv at komme hjem og pakke lidt om og give mine forældre et par dage uden fuldt hus. Vi tager dog tilbage til Fyn i aften, så vi er klar til endnu en uge. 😉

Min storesøster, min svoger Mikael og niece Merle er også hjemme hos mine forældre. Mark og Mikael arbejder hjemmefra i hverdagene, og så har Cille og jeg ungerne sammen med mine forældre, der også arbejder i et andet omfang end normalt. Det er rigtig hyggeligt, og det går rigtig godt, selvom vi er mange mennesker og mange behov.

Men vi har udnyttet situationen og får det bedste ud af det trods omstændighederne. Vi har bl.a. fået tømt mine forældres loft for uhyggeligt meget gammelt l***, som de har været så søde at gemme for os i alle de år. Det har været underholdende. Haha. Derudover har drengene hjulpet min far i haven, og så har min søster og jeg hjulpet min mor i stuen. Hun har nemlig længe ønsket sig lidt nyt til væggene, så det har vi fået styr på nu.

Mine søstre og jeg havde egentlig købt to blå plakater fra Desenio, der matchede den blå væg, mine forældre har i køkken/alrummet (dér hvor vi tilbringer absolut flest timer). Men min mor havde forelsket sig i 3 andre plakater – med et helt andet udtryk – og så er det selvfølgelig dem, hun skal have.

Herunder kan I se den blå plakat, som vi havde købt og så de tre plakater, som min mor selv gerne ville have:

Den blå plakat har fået nyt liv i andre rum, og min mor har fået sin ønskede væg. Og det er blevet så fint, synes jeg! Det er blevet lidt mere eksklusivt, men samtidig varmt og hyggeligt i udtrykket, så det forstår jeg godt, at hun ønskede sig.

Den blå plakat hedder Indigo Blue, til jer der kunne være interesseret, og de beige plakater hedder hhv. Dry Reeds No1, White Roses og In the Reeds No2.

Jeg har en rabatkode ‘Egel30’, der giver 30% rabat på alle Desenios plakater og alt andet pånær rammer og plakater fra kategorierne ‘handpicked’ og ‘personlige’. Koden gælder til og med torsdag d. 23/4. Jeg håber, I kan bruge koden!

Hvilken væg synes I egentlig bedst om? Den blå eller den beige?

You may also like

Skriv en kommentar