Hjem SAMARBEJDER GENIALE PRODUKTER OG EN RABATKODE

GENIALE PRODUKTER OG EN RABATKODE

af Frederikke Egel

Reklame for Cocopanda

KODEN ‘FE10’ GIVER 10% RABAT PÅ ALT (INKL. UDSALGSVARER) HOS COCOPANDA eller KODEN ‘FEMAJ’ GIVER FRI FRAGT HOS COCOPANDA
*Koderne gælder til og med d. 16/6. Der kan bruges én kode pr. kunde/ordre, så tjek om de 10% rabat er bedre end gratis fragt eller omvendt (hvis du køber over 399kr, så er der automatisk gratis fragt, så derved opnår du begge rabatter). Koderne gælder også udsalg.

Så har jeg atter lavet en lækker bestilling hos Cocopanda, og jeg har atter en lækker rabatkode til jer, som I kan finde herover. Koderne gælder til og med d. 16/6 (og gælder også udsalg!) så husk at få lagt jeres bestillinger inden da, så I enten kan få 10% rabat eller få gratis fragt (eller begge dele hvis I shopper over 399kr).

Ovenover kan I se, hvad jeg har bestilt denne gang. Jeg har haft fokus på hår, da Kérastase har lanceret en ny shampooserie, som lyder helt ideel for mig. Genesis, hedder den, og den skulle gå ind og styrke håret og forebygge, at det knækker, og at man derved fælder. Det er både forebyggende og genopbyggende for os, der har fint hår. Den skulle være rigtig god især at bruge i perioder, hvor man kan fælde mere såsom en stresset periode på arbejdet eller studiet, eller efter en graviditet osv. Jeg er i hvert fald spændt på at prøve den, for jeg vil gøre hvad som helst for at holde på de få hårstrå, jeg nu engang har. Hahaha. Derudover har jeg også bestilt Soleil serien hjem fra Kérastase, der lægger et UV beskyttende filter over håret, så det tager mindre skade af solen – det er igen med til at forebygge, at det bliver slidt og ødelagt og dermed knækker eller skal klippes. Den tænker jeg er ret fornuftig at have her over sommeren. I kan finde begge serier her.

Og så har jeg ellers bestilt en selvbruner hjem fra Vita Liberata (der desværre er udsolgt nu, men den er virkelig god!) og en gennemsigtig toilettaske, så jeg kan se, hvad jeg har dernede. Det er virkelig rart! Haha. Og så har jeg bestilt lidt af mine musthave produkter hjem (dem har jeg før omtalt her og her). Det er bla. mine brynprodukter:

Før og efter øjenbrynsfarve med farven 1 og 3 fra Refectocil samt gelen. Du kan finde en guide over, hvordan jeg farver mine bryn her.

Og Clarins’ lipgloss samt Schwartzkopfs Volume Spray:

Volume Sprayen fra Schwartzkopf er mit mest uundværlige produkt. Den giver SÅ meget volumen til håret! Og når man har helt fladt hår, så gør det altså underværker! Jeg bruger den hver eneste dag, så den har jeg også altid på lager!

Udover de her produkter har Cocopanda jo også et hav af andre ting, så hvis I mangler noget som helt indenfor beauty og skønhed, så kan I lige nu spare lidt ekstra skejser. Det er jo aldrig dumt. ?Se min produktside her.

You may also like

1 kommentar

J 25. juli 2020 - 2:15

Blev det egentlig nogensinde til noget med din fødselsberetning? 🙂

Svar

Skriv en kommentar