Hjem PERSONLIGT EN SLAGS UPDATE (OG EN RABATKODE)

EN SLAGS UPDATE (OG EN RABATKODE)

af Frederikke Egel

Reklame for Apopro

Koden ‘Frederikkeegel10‘ giver 10% rabat på alt hos Apopro– koden gælder også i forvejen nedsatte varer! Den gælder dog ikke receptpligtig- og håndkøbsmedicin eller modermælkserstatning, men alt andet! Shop lige her.

Bedst som jeg nåede at bestille en bunke solcreme hjem til vores sommerferie (i Danmark vel at mærke) her i juli, gik solen væk, og det blev efterårs-agtigt vejr i alle vores 3 ferieuger. Fedt, Danmark! Tak! ???‍♀️ Det skulle heldigvis vise sig alligevel ikke at være helt forgæves, at jeg fik klikket MDermas solcremer hjem fra Apopro, for nu skal jeg da love for, at sommeren er kommet! Og der bliver brugt solcreme i lange baner! Og aporpos Apopro og solcreme (høhø) – så er MDermas produkter på tilbud lige nu, og du sparer yderligere 10% rabat på alle produkterne med koden ‘frederikkeegel10’!

Nå, men vi er, ligesom så mange andre, vendt tilbage til hverdagen og skal, ligesom så mange andre, lige finde tilbage i vores rutiner. Jeg føler på en måde, at vi er startet lidt forfra. Om det er godt eller skidt, det kan jeg ikke helt tage stilling til endnu, for det er nu, man har chancen for at ændre på nogle dårlige vaner (og dem har vi mange af ?) men jeg ved samtidig også, at 2,5 måneds Corona-bobbel på Fyn efterfulgt af 3 ugers sommerferie har sat sine spor på særligt Elvira. Hun er ikke synderligt oplagt på at komme i vuggestuen om morgenen, selvom hun ikke laver andet end at snakke om sine venner dernede fra, når hun er hjemme, og når hun endelig er dernede, så har hun en fest. Men hun bliver ked af det, når jeg afleverer hende, og det gør ondt… Og jeg forstår det ikke. For det er sådan et dejligt sted, og både hun og vi er enormt glade for dem dernede. Pædagogerne er så søde at sige, at det er helt normalt, at det jo kun er gode tegn, og at de kan forsikre mig om, at hun hygger sig og har det godt dernede. Og det hjælper. Men det er altså stadig ikke særlig sjovt, synes jeg. Især ikke fordi vi faktisk var inde i en vildt god rytme med hurtige og nemme afleveringer inden Corona, som jeg håber, vi kan vænne tilbage til!

Vi forsøger altid at starte morgenerne stille og roligt og gøre dem hyggelige herhjemme. Det lykkes for det meste, og vi har en god og dejlig rutine; vi spiser morgenmad sammen (nogengangen bliver det inde i stuen foran fjernsynet, fordi det enten er det, overskuddet rækker til, eller fordi ungerne trænger til det. Andre gange spiser vi oppe ved bordet i køkkenet). Derefter gør vi Elvira klar til vuggestue, og så får hun sine vingummi-vitaminer, mens hun enten ser lidt tv eller leger, så vi har tid til at gøre os selv og Valdemar klar. Vitaminerne er et fantastisk forhandlingskort at have på hånden, for hun vil gøre hvad som helst for at få dem. Og vitaminerne får man først, når man er klar, såååå ? Valdemar får sine d-dråber hver morgen (altså når vi husker dem….), og så er han ellers ret nem at have med at gøre, når vi bevæger os ned mod vuggestuen. Ret hurtigt er man tilbage i de gamle rutiner, men jeg synes også, at vi er blevet bedre og skarpere på, hvad der fungerer, efter at have været så meget sammen. Og det er rart!

Når det så er sagt, så sker der jo også enormt mange ting omkring os lige nu og fremadrettet, og det er med at holde tungen lige i munden. Vi skal snart flytte i en midlertidig bolig, vi afventer svar på, om vi må rive huset i Valby ned, så vi kan bygge nyt, vi har et bryllup om under 2 måneder, Valdemar fylder snart 1 år og skal (forhåbentlig) også snart døbes, derudover skal han starte i institution til december, ligesom Elvira skal i børnehave, men vi ved endnu ikke hvor med nogen af dem. Mark er tilbage på arbejde som normalt, jeg arbejder som ‘normalt’, mens jeg har Valdemar hjemme, jeg er stoppet med at amme, og Valdemar er kommet på flaske med modermælk (det er også en helt ny verden for os), min mormor gik bort i forrige weekend, og det skal også lige bearbejdes, Elvira er ved at stoppe med at bruge ble, Valdemar er så småt begyndt at gå et par skridt osv. osv. Alle rykker sig enormt meget lige nu, så der er nogle helt andre behov, der skal dækkes, aflæses og imødekommes. Det går heldigvis fint indtil videre, men det er jo forståeligt, at der vil komme en reaktion på noget af det, selvom vi italesætter det og inddrager Elvira enormt meget.

Der er godt gang i den i vores lille familie, som I måske kan fornemme. Derfor forsøger vi også at gøre hverdagen så nem som mulig for os selv. Vi bruger måltidskasser i øjeblikket, så jeg bare skal sørge for at have handlet ind til morgenmad, frokost og snacks og ikke også skal stå og finde på hovedretter nede i supermarkedet hver dag. Og så handler vi alt det, vi kan online – særligt Apopro bruger vi flittigt, da de har mange af vores faste produkter; mine ansigtscremer, d-dråber, solcremer, vitaminpiller, plastrer (f.eks. frost eller vabelplastre), smertestillende til voksne og børn, håndsprit, næsedråber (til de smås stoppede næser), Inotyol der er genialt mod røde numser osv. Udover deres kæmpe udvalg, så har de super service og super hurtig levering. Og så sparer I 10% på alt med min kode ‘frederikkeegel10’. (undtagen recept- og håndkøbsmedicin, medicinsk udstyr og modermælkserstning) Det er heller ikke helt dumt ?

Nå, men jeg ville egentlig bare lige tjekke ind og sige hej og give en lille update. Det fik jeg vist også gjort. Haha. Jeg håber, at I har det godt, og at I har lyst til at hoppe over og følge med på Instagram @frederikkeegel, hvor der er lidt mere aktivitet end der har været herinde! Og at I selvfølgelig kan få glæde af min rabatkode. Hvis I bestiller ingen 12.30 på hverdage, så leverer Apopro samme aften. Og husk også at tjekke deres tilbudsside, hvor man kan se en samlet oversigt over alle nedsatte varer – min kode gælder også på alle disse varer, så der er altså en del at spare! ?

You may also like

Skriv en kommentar