Hjem Ikke-kategoriseret EN SAG DER STÅR MIT HJERTE NÆR

EN SAG DER STÅR MIT HJERTE NÆR

af Frederikke Egel
Efter Marks testikeloperation skulle vi alle have plaster på maven. ?❤️

Reklame + indsamling med Sanex

SMS KC 240218 til 1277 og støt med 100kr eller doner et valgfrit beløb til min indsamling her!
(du deltager samtidig i konkurrencerne om 5 lækre præmier sponsoreret i samarbejde Sanex – læs mere i indlægget)

Igen i år samler Sanex og jeg ind til Knæk Cancer. Jeg ville ønske, at det ikke var nødvendigt, men det er det! Og vi gør det med glæde! Og vi håber, at I vil gøre det sammen med os! Hver en krone tæller. Og hver en krone betyder så uvurderligt meget for alle dem, der er påvirket af kræft – hvadenten de selv er syge eller er pårørende. Det ved jeg. For jeg var selv pårørende for 16 år siden, da jeg mistede min farfar til kræft. Og jeg var selv pårørende igen sidste år. Da Mark fik konstateret testikelkræft. Dén oplevelse satte spor i os alle, og de spor kan stadig mærkes i dag.

24. september 2019, 4 dage før min termin med Valdemar, blev Mark opereret for testikelkræft. Ugerne forinden, hvor Mark fik beskeden, fik tager blodprøver, sædprøver, vi skrev under på utallige papirer om store beslutninger osv., havde været forfærdelige! Ulidelige! Benhårde! Jeg var højgravid med Valdemar, og han kunne melde sin ankomst anytime. På det værst tænkelige tidspunkt. For begge hans forældre var ulykkelige. Og ikke i stand til at modtage ham med den glæde og kærlighed, han fortjente. Mark havde nemlig fået konstateret testikelkræft og skulle opereres for at få den syge testikel fjernet og for at få undersøgt, om kræften havde spredt sig og i så fald i hvor voldsomt et omfang. Vi var rædselsslagne op til operationen allesammen. Også Elvira. Hun kunne tydeligt mærke på sine forældre, at der var noget i vejen.

På fuldstændig usandsynlig og nærmest umulig vis, vågnede Mark op efter operationen med begge testikler og med beskeden om, at de ikke havde fundet noget …. De havde ikke kunne finde kræft i hans testikel! Vi var i chok!

Lægerne havde flere gange fortalt os, at det de havde set på scanningerne med 99% sikkerhed var testikelkræft, og at de ikke foretog dén slags operation uden at finde noget. Så vi håbede på det bedste, men forberedte os på det værste. Men det bedste skete! Mark var den 1%!!!! Og han havde ikke kræft!!! ?

De efterfølgende dage kunne vi slet ikke begribe det, men 5 dage efter kom der svar på nogle yderligere undersøgelser, der var blevet foretaget af biopsierne fra Marks testikel, og de udelukkede også fuldstændig kræft! Vi åndede lettede op, og så kunne vi ellers glæde os til Valdemars ankomst, der skete d. 6. oktober 2019. ❤️

Læs hele historien og Marks forløb her. ❤️❤️

Aldrig i mit liv har jeg været så bange. Og sådan har rigtig, rigtig, rigtig mange mennesker det. Hver dag. Fordi de selv eller en de kender bliver diagnosticeret med kræft.

Kræft rammer ikke kun dem, der bliver syge. Den rammer også alle omkring. Og selv dem som den ikke rammer, rammer den alligevel. For den spøger i baggrunden. Og den vækker en frygt i alle, fordi den er så altødelæggende, uforudsigelig og konsekvent.

Dérfor samler jeg ind til Knæk Cancer! Dérfor forsøger jeg at gøre en (lillebitte) forskel! Dérfor rækker jeg ud! Til dig. Til jer. Til alle, der er bekendt med sygdommen. For den eneste måde vi kan komme den til livs – eller i hvert fald komme så tæt på at tæmme den som muligt – er ved at stå sammen og få doneret så (undskyld mit sprog) helvedes mange penge som overhovedet muligt, så der kan blive forsket i den (undskyld mit sprog) fucking klamme sygdom.

Så kan du undvære en 20’er? En 50’er? Eller en 100-lap? Så er det så uvurderligt værdsat af mig, af min familie og af alle andre, der enten har mistet en til kræft, selv kæmper med kræft, er pårørende til en med kræft, frygter kræft, arbejder med kræft, eller slet ikke kender til kræft endnu. For den er her endnu. Og den ødelægger endnu. Og det skal den ikke have lov til! Så lad os stå sammen og få samlet penge ind, som vi sammen kan donere til det store indsamlingsshow på lørdag d. 24. oktober. Mit mål er 20.000kr, men selv hvis jeg kun få indsamlet 500kr, så er jeg glad! For ALT tæller!!!

SMS KC 240218 til 1277 og støt med 100kr eller doner et valgfrit beløb til min indsamling her!

PRÆMIER
I håbet om at motivere så mange som muligt til at bidrage med bare en lille smule til vores indsamling, har Sanex været så søde at sponsorere 5 lækre præmier til 5 heldige vindere:

  1. Præmien: Gavekort på 2500kr til Marienlyst Spa Hotel + 1 års forbrug af Sanex Zero% produkter.
  2. Præmien: Gavekort på 1500kr til Magasin + 1 års forbrug af Sanex Zero% produkter.
  3. Præmien: Gavekort på 1000kr til Madklubben restauranter + 1/2 års forbrug af Sanex Zero% produkter.
  4. Præmien: 1/2 års forbrug af Sanex Zero% produkter.
  5. Præmien: 1/2 års forbrug af Sanex Zero% produkter.

For at deltage i konkurrencen om en af ovenstående præmier, skal du blot donere et valgfrit beløb til vores indsamling og lægge en kommentar til dette billede på min Instagram, hvor du skriver, at du har doneret. Vinderne bliver trukket tilfældigt og får direkte besked på Instagram.

You may also like

Skriv en kommentar