Blogging & karriere - Frederikke Egel

Blogging & karriere

3 MÅDER AT FINDE NY INSPIRATION PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM @FREDERIKKEEGEL I et par gaaaamle indlæg, som jeg godt kunne tænke mig at lave nogle nye og opdaterede af, da der er sket en del siden, har både snakket om køb af følgere på Instagram, hvordan jeg redigerer mine billeder på Instagram, hvilke apps jeg bruger til redigering, hvem jeg følger på Instagram samt hvilke ændringer jeg vil foreslå til Instagram. I dag tænkte jeg dog,…

INSTA-TIP: SÅDAN UNFOLLOWER DU FOLKS STORIES UDEN AT UNFOLLOW PROFILEN

Det er efterhånden længe siden, jeg har opdateret min Snapchat. Jeg har rykket det hele over på Instagram, hvor jeg nu både opdaterer billeder i mit feed og i mine stories, omend jeg stadig tjekker min Snapchat for opdateringer fra dem, der (endnu) ikke er rykket. Jeg spår ikke Snapchat en slående fremtid, medmindre de finder på noget helt nyt, der kan adskille dem fra Instagrams direkte kopiering. Desværre. Dog…

201706142011029020_sbig.jpg
HISTORIEN OM MIN FØRSTE CHANEL TASKE + 6 TIPS TIL AT KØBE BRUGT

Dette er ikke tasken, der er omtalt i indlægget, men min Chanel taske som jeg stadig har og er meget glad for Nu når vi er ved den her snak om dyre designer køb, tænkte jeg, at det var på tide at dele min allerførste oplevelse med at købe en designertaske. Second hand vel at mærke. Den var nemlig ikke særlig sjov. Mest fordi jeg var uerfaren og godtroende. Det…

5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM #2

Det er ikke første gang, at jeg nævner for jer, at jeg elsker at finde ny inspiration og finde nye seje, smukke og inspirerende mennesker, jeg kan følge. Jeg er ikke bleg for at følge helt ‘almindelige’ piger på Instagram, hvis jeg finder deres profiler seje og anderledes. For mig behøver man ikke have 100k følgere for at have noget at byde ind med – bare se på mig selv.…

Q&A: SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM UDDANNELSE

Der har været stor efterspørgsel på at få mere at vide om min bacheloruddannelse, som jeg blev færdig med i sommer, fordi mange af jer selv står med overvejelserne om studie og skal træffe et svært og vigtigt valg her til sommer. Jeg filmede derfor denne video for et par måneder siden, hvor jeg besvarer jeres spørgsmål omkring studie fra dette indlæg. Nu da vi nærmer os eksamener, afsluttende skoleperiode,…

SÅDAN STARTEDE JEG MED AT BLOGGE

Jeg ved faktisk ikke, om jeg nogensinde har delt historien om bloggens opståen med jer sådan rigtigt. Altså jeg har nok henvist til det et par gange i mine indlæg, og I kan selvfølgelig selv klikke jer tilbage i bloggens arkiv, hvis I åbner sidebaren oppe på de tre linjer i venstre hjørne, men jeg tænkte nu alligevel, at det kunne være meget sjovt at tage en trip down memorylane.…

STATUS PÅ DE FØRSTE 3 MÅNEDER SOM FULDTIDSBLOGGER

De fleste faste læsere herinde er formenlig bevidste om, at undertegnede i sommer oprettede virksomhed til bloggen (og fremtiden), efter jeg færdiggjorde min bachelor i kommunikation. Som den økonomiske bevidste, og til dels kontrollerende person, jeg nu engang er, gik der et par måneder, før jeg var endeligt klar til at springe ud i livet kun som selvstændig fuldtidsblogger, hvorfor jeg bibeholdte mit studiejob hos XELLENCE Skincare, som jeg havde…

EFTER 6 ÅRS TRO TJENESTE BLEV DET TID TIL NY COMPUTER

MACBOOK PRO 13″ (her) Jeg har i over et år snakket om, at jeg skulle have mig en ny computer. Min 6 år gamle Mac, der har været med mig på gymnasiet, på universitetet og i Australien i 3 måneder, er ved at have tjent sin værnepligt og har vidst kun energi tilbage til at pleje mit personlige liv og ikke mit arbejdsliv. Så nu var tiden inde. Jeg har…

SENESTE NYT I BLOGLAND #2

I slutningen af januar udgav jeg mit første ‘Seneste Nyt I Blogland’-indlæg, og det blev taget vældig godt imod. Jeg skrev de daværende allermest populære trends, som folk i iveren efter popularitet vil give sin højre arm for at eje. Mig selv inklusiv. Jeg har efterfølgende gået og brygget på dette part 2-indlæg, da der er kommet en masse nye mærkelige, grimme omend medrivende trends til, som man næsten ikke…

BLOGLAND: DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL AT STARTE EN BLOG

Så er det blevet tid til 2. indlæg i min ‘BLOGLAND’-serie, hvor jeg guider og rådgiver jer omkring blogging, online markedsføring og influencer-verdenen ud fra mine tanker og erfaringer. I dag skal det handle om det helt grundlæggende og tekniske ved en blog; nemlig oprettelse, domæne, design, blogindlæg, trafik osv. Inden vi går i gang, så læs eller genlæs det 1. indlæg i serien, hvor jeg introducerer jer for ‘BLOGLAND’…

SÅDAN SER EN ALMINDELIGE UGE UD I MIT LIV

I sidste uge kørte jeg en challenge, jeg kaldte for ‘Sådan ser en almindelig uge ud i mit liv‘. Udfordringen gik ud på, at jeg hver aften skulle lave et indlæg, hvor jeg skrev ned, hvad jeg havde lavet på dagen, så jeg kunne give jer et bedre indblik i, hvordan mine dage ser ud. Det gik ret godt, og jeg fik opdateret de fleste aftener og ellers er indlægget…

SØNDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIGE UGE UD I MIT LIV

Det er sidste dag på ugen, selvom dette indlæg udkommer lidt forsinket. Haha. I dag bliver nok en af de længste dage – omend jeg skal noget super hyggeligt og længeventet. Jeg skal nemlig på loppemarked! Woop! Var nogen af jer forbi og kigge? 05.45: Vækkeuret ringer. Urghh. Jeg er lige ved at give mig hen til snooze, men så ser jeg, at solen også er ved at stå op…